Beveiligde woningen, bedrijven en bedrijventerreinen

Specialist in maatwerk

Helpt inbraken te voorkomen

Alarmsystemen bedrijf Brabant

Bent u op zoek naar een professioneel alarmsystemen bedrijf uit Brabant voor het beveiligen van uw huis of bedrijf? Bij BS Security Breda zijn we gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen in heel Nederland. Voor een goed werkende alarminstallatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Een alarmsystemen bedrijf uit Brabant

Wilt u uw woning, winkel, terrein of bedrijf optimaal beveiligen tegen inbrekers en brand? Dan kiest u natuurlijk voor een alarmsystemen bedrijf in Brabant. BS Security Breda heeft allerlei alarminstallaties die bijdragen aan een veilige woon- en werkomgeving. Voor zowel particulieren als bedrijven hebben we een passende oplossing. We vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

camera beveiliging bedrijven

Woning beveiliging nodig in Breda?

Neem direct contact op

omheining hek beveiliging

Inbraakbeveiliging met een BORG-certificaat

Een alarm van ons alarmsystemen bedrijf in Brabant voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Naast de levering verzorgen we ook de installatie en het onderhoud. Bovendien ontvangt u na plaatsing een BORG-certificaat. Dit komt bijvoorbeeld van pas bij korting op uw verzekeringspremie voor de inboedelverzekering. Daarnaast kunt u bij de verzekeraar aantonen dat u stappen onderneemt op het gebied van veiligheid.

Hierom kiest u voor ons

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk voor bedrijfspanden, woningen en bedrijventerreinen als het gaat om alarmsystemen. Dit maakt dat u altijd kiest voor een professioneel beveiligingsbedrijf. Naast 26 jaar ervaring worden onze alarminstallaties alleen geplaatst en onderhouden door deskundig opgeleide mensen. Om die reden is het prettig een beroep te doen op onze dienstverlening.

Neem contact met ons op

Zoekt u een betrouwbaar alarmsystemen bedrijf in Brabant voor het plaatsen van een alarminstallatie in uw huis of bedrijf? Laat ons helpen om dit voor u te realiseren. Wij leggen u graag uit hoe het werkt en welk systeem het beste past bij uw budget en wensen. Nieuwsgierig naar de kosten? Vraag een offerte aan

Contactformulier

Voer uw naam in
Het email adres waarop wij u kunnen bereiken.
Het telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken
contact mail callcenter