CERTIFICAAT VIDEOSYSTEMEN BRLK21039

BSSecurity is een van de eerste bedrijven in Nederland die een certificaat mogen afgeven op een door ons geleverd en geplaatst camerasysteem, door deze certificering bent u verzekerd van een goed werkend en altijd te herstellen systeem.

Onze systemen voldoen hiermee aan de hoogste eisen die we in Nederland hebben, en worden geprojecteerd en onderhouden door mensen die hier voor zijn opgeleid.

CCTV (CAMERA)      BEL 0765422115

BS Security levert cctv oplossingen in alle vormen en maten. indien  u alleen een camera om  vanaf uw mobiele telefoon  thuis even wil  kijken. Of  u  bent geintresseerd in  een compleet pakket met recorder en  honderden camera‚Äôs eventueel een meldkamer die mee kan kijken, dan bent u bij ons op het het juiste adres.

Onze camera’s worden geleverd in alle kleuren

CCTV VIA IP/LAN OF COAX

BS Security levert oplossingen voor alle type systemen. Over het algemeen worden de systemen tegenwoordig via een op IP gebaseerd systeem geleverd. Dit is vooral vanwege het kwaliteit verschil en de mogelijkheden.

Een IP camera is vaak al voor meerdere oplossingen te gebruiken. Denk daarbij aan klantentelling , point of sale, kentekenherkenning om poorten te openen, gezichtsherkenning, heat map, en uiteraard heeft een camera een preventieve werking en daarnaast naderhand een controle werking.

Camerasystemen worden ook gebruikt voor video content analyse.

VOORBEELD

Tijdens de covid19 periode hebben onze monteurs beschermingsmiddelen bij om het risico op besmetting te voorkomen daarnaast houden wij 1,5 meter afstand , zij hebben mondkapjes en desinfecterende doekjes in de auto. Uiteraard gaan wij er vanuit dat na de covid19 vaccinatie het risico op besmetting minder wordt en dit niet meer nodig is.