BEVEILINGSOPLOSSING VOOR UW BEDRIJFSPAND OF WONING

Heeft beveiliging in Zeeland of Brabant bij u grote prioriteit en zoekt u daarom een beveiligingsoplossing voor uw woning of bedrijfspand? BS Security Breda installeert al meer dan 26 jaar beveiligingsoplossingen in Nederland. Voor beveiligingsoplossingen in Zeeland of Brabant bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben hier namelijk de juiste kennis en ervaring voor in huis.

Beveiliging in Zeeland

Bij BS Security Breda kunt u terecht voor verschillende beveiligingsoplossingen in Zeeland en Brabant. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit alarm- of camerasystemen, maar we bieden ook de mogelijkheid tot brandbeveiliging en toegangscontrole. Wat voor soort beveiligingsoplossingen in Brabant of Zeeland u ook zoekt, wij bieden altijd een passende oplossing. Laat ons u daarom helpen door beveiligingsoplossingen succesvol vorm te geven. We zien uw verzoek met belangstelling tegemoet.

Waarom u kiest voor onze beveiligingsoplossingen?

Er zijn allerlei redenen waarom het zinvol is om beveiliging in Zeeland of Brabant vorm te laten geven door ons. Naast onze jarenlange ervaring in beveiligingsoplossingen hebben we u nog veel meer te bieden. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in maatwerk voor bedrijfspanden, woningen en bedrijventerreinen. Bovendien leveren we altijd een uitstekende service als het gaat om beveiliging in Brabant en Zeeland. Om die redenen is het altijd zinvol een gesprek aan te gaan met een van onze professionals.

Neem contact met ons op

Heeft beveiliging in Brabant of Zeeland voor u de hoogste prioriteit en zoekt u een expert om dit vorm te geven? U bent bij ons aan het goede adres. Wij bieden uitstekende beveiligingsoplossingen in Brabant en Zeeland en richten ons daarbij op zowel particulieren en bedrijven. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Neem contact met ons op, dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Tijdens de covid19 periode hebben onze monteurs beschermingsmiddelen bij om het risico op besmetting te voorkomen daarnaast houden wij 1,5 meter afstand , zij hebben mondkapjes en desinfecterende doekjes in de auto. Uiteraard gaan wij er vanuit dat na de covid19 vaccinatie het risico op besmetting minder wordt en dit niet meer nodig is.

BS Security Breda

BORG GECERTIFICEERD

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij BORG gecertificeerd door KIWA NCP, de kwaliteit van onze systemen wordt elk jaar getoetst. Hierdoor kujnnen wij aan objecten en installaties die aan de eisen voldoen een objectcertificaat afgeven.

KIWA/ NCP ERKEND

Kiwa NCP is een certificatie-instelling op 
het gebied van brandveiligheid en criminaliteitspreventie. De activiteiten van Kiwa NCP richten zich op kwaliteit in beveiliging en het organiseren van verbeterprocessen in preventie van brand
en criminaliteit.

CONTACT

BS Security 
Dorsvlegel 10
4822 AR Breda 

Tel: 076-5422115
Email: info@bssecurity.nl