INBRAAKBEVEILIGING   BEL 0765422115

BS Security Breda is gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en onderhouden van alarmsystemen. U kunt bij ons terecht voor alarmsystemen voor uw woning, bedrijfspand, winkel en andere gebouwen.

Alarm en camerasystemen kunnen worden geleverd met borg kiwa certificaat.

Waarom een alarmsysteem?  Inbraak, diefstal en vandalisme kunnen voor veel ellende en hoge kosten zorgen. Door middel van een alarmsysteem van BS Security Breda verhoogt u de veiligheid van uw gezinsleden, uw medewerkers en uzelf.

Een alarmsysteem heeft een preventieve werking, maar signaleert ook tijdig bij een inbraakpoging.

Bij een alarm zult u automatisch een bericht krijgen van de meldkamer of het alarm zelf.

Onderhoud en service

BS Security Breda biedt onderhoudscontracten aan voor de service en het onderhoud van uw alarmsysteem. Dit houdt in dat er jaarlijks onderhoud van het alarmsysteem plaatsvindt om te controleren of het alarmsysteem nog aan de gestelde eisen voldoet. Verder is BS Security Systems 24/7 bereikbaar voor vragen over uw beveiligingssysteem.

Tijdens de covid19 periode hebben onze monteurs beschermingsmiddelen bij om het risico op besmetting te voorkomen daarnaast houden wij 1,5 meter afstand , zij hebben mondkapjes en desinfecterende doekjes in de auto. Uiteraard gaan wij er vanuit dat na de covid19 vaccinatie het risico op besmetting minder wordt en dit niet meer nodig is.