Retail

Retail Security  Bel 0765422115

Voor de retail hebben wij speciale systemen ontwikkeld die er voor zorgen dat het winkelpersoneel zo weinig mogelijk belast wordt bij problemen met de systemen,  bij problemen kunnen ze direct bellen met een monteur en deze zal 24 uur per dag online bijstand bieden, dat betekend dat onze Servicedienst ook veel minder vaak dan voorheen moet uitrukken en uw personeel hoeft niet meer te wachten op een monteur.

Verder worden deze systemen via internet aan elkaar geknoopt en heeft de retailer de volledige vrijheid en beheersing van de systemen 1 vestiging of 1000 ? maakt ons niet uit wij zorgen voor beheersbaarheid, camerabeelden in het alarmsysteem is ook mogelijk,  tevens bestaat er een App voor de systemen.

Preventief en accuraat

Naast de vereiste zaken zoals de verplichtingen die uw verzekering stelt aan de risicoklasse en manier van beveiligen, kijken wij verder vanuit een overkoepelend beveiligingsplan. Samen met uw wensen en specifieke winkelsituatie bepalen we welke maatregelen leiden tot een optimaal gevoel van veiligheid.

Zo denken wij bijvoorbeeld na over de preventieve werking van winkelbeveiliging of het al dan niet toepassen van een paniekknop, mistgenerator of zelfs de koppeling met een brandbeveiligingssysteem. Ook een live view naar de meldkamer  uw smartphone  een totaaloverzicht en management systeem kunnen naar wens ingericht worden. Alles geregeld vanuit één samenhangende beveiligingsaanpak opgesteld door specialisten.